top of page
Vineyard_edited.jpg
Zwart-wit textuur
Uva Magica Vino
Vineyard_edited.jpg
69277870_2450820618295267_19206239221018
logo-uva-magica_Tekengebied 1.png
PRIVE-Compagnia-siciliana-1921-itarid_ed
pngwing_edited.png
pngwing_edited.png

EXCLUSIEVE
ITALIAANSE WIJNEN

Uva Magica is een wijnleverancier opgezet door ware wijnliefhebbers. We richten ons op de de magie van Italiaanse kwaliteitswijnen.  Tijdens een reis door Italië ontdekten wij de kwaliteit van het wijnhuis Nativ en raakten we enthousiast van de rijke smaaksensaties die zij bieden. 
 

Over smaak valt zeker niet te twisten, maar wij geloven dat investeren in genieten van kwaliteitsvolle wijn loont. Het is onze missie is om wijnliefhebbers in Nederland mee te kunnen laten genieten van prachtige Italiaanse kwaliteitswijnen. Elke wijn uit ons assortiment heeft een eigen verhaal en is een unieke ervaring om open te maken.

Mario's Favorieten
Martini%20on%20Marble_edited.png
De Kompas van Experts

ZORGVULDIG
GESELECTEERD

Onze wijnen zijn van uitzonderlijke kwaliteit en zijn allemaal tot in de perfectie bereid door Mario Ercolino, ook wel super Mario genoemd. Mario begon als hoofd wijnmaker bij het zeer bekende wijnhuis Feudi Di San Gregorio, welke wereldwijde faam heeft. In 2008 richtte hij het wijnhuis Vini Nativ op.

 

Mario is een wijnmaker die de internationale wijnpers constant doet verbazen met zijn eigenzinnige werkwijze. Het wijnhuis mag dan erg jong zijn maar de kennis en de ervaring die Mario Ercolino heeft is ongekend. Het doel van Uva Magica is om de wijnliefhebbers in Nederland mee te kunnen laten genieten van de door hem ontwikkelde, prachtige Italiaanse kwaliteitswijnen.

mario-ercolino-825x367.jpg
360_F_213049216_44thMkb5tNjdQTkjYoYGYGIQ
Zorgvuldig Geselecteerd

MARIO'S FAVORIETEN

De Kompas van Experts
Vineyard_edited.jpg
Blijf op de hoogte

NIEUWSBRIEF

Ontvang je graag maandelijks nieuws over onze actualiteiten en aanbiedingen? Meldt je aan voor onze nieuwsbrief!

Bedankt voor het inschrijven!

nativ-wines-uva-magica-vino-pakket-aanbi
bottom of page