top of page
Vineyard_edited.jpg
Leveranciers

ONZE WIJNCOLLECTIE

We zijn trots op de prachtige producten die we vertegenwoordigen omdat ze zorgvuldig, met passie, traditioneel gewijs worden geproduceerd. Met trots introduceren we de wijnhuizen. 

Campania, Italië

VINI NATIV

Opgericht in 2008. Sindsdien legt het bedrijf zich toe op de productie van typische wijnen uit gebieden als Fiano di Avellino, Greco di Tufo, Falanghina, Aglianico en Aglianico van Taurasi. De wijnstokken worden verbouwd op gronden die bekend staan ​​om hun bijzondere vruchtbaarheid dankzij hun vulkanische oorsprong. Deze kostbare wijngaarden strekken zich uit over ongeveer 15 hectare, tussen Paternopoli en Taurasi.

3F83559B-007F-4FC3-9C40-7D63369AE399_edi
nativ-Q300_edited.png
Puglia, Italië

MONTEMAJOR

Monte Maggiore is een 261 meter hoge heuvel aan de zijde van de Ofanto Rivier in de provincie Foggia. Eeuwenlang wordt deze plek al gebruikt door lokale herders om wijn te ontwikkelen. Het is in deze regio niet moeilijk om sporen van het Midden-Oosten te vinden. De Apuliaanse wortels dateren terug naar de rijke en vruchtbare grond van de Grieken.

Ontwerp zonder titel (5).png
Tavola-disegno-1_edited.png
Ontwerp zonder titel (1).png
Sicilië, Italië

MONTEDIDIO

Dit wijnhuis werd in 2010 opgericht door Mario Ercolino met het doel om Siciliaanse hoogstaande wijnen te produceren. Een gebied beroemd om zijn vruchtbare bodem. De productie wordt gemaakt van Syrah, Nero D’avola, Grillo en Nerello Mascalese Druiven. Compagnia Siciliana 1921 is geïnspireerd door het meest succesvolle oogstjaar 1921. 

Tavola-disegno-1%402x-2_edited.png
Campania, Italië

VERNICE

Het bedrijf Vernice, producent van inheemse wijnen uit het achterland van Campania, werd geboren met als doel wijnstokken te herontdekken die bijna uit het agrarische landschap zijn verdwenen. Elke inheemse wijnstok heeft een zeer onderscheidend kenmerk, van de tros tot de bladeren en geeft de wijn die eruit wordt verkregen zeer specifieke en typische organoleptische eigenschappen.

Ontwerp%20zonder%20titel%20(8)_edited.jp
logo600-1_edited.png
Vini Nativ
Montemajor
Montedidio
Vernice
bottom of page